Syntra West
header Ondernemerschap Talent Innovatie Levenslang leren

Brand yourself!

30-11-2016

 

0 reacties geplaatst

Tags:

 


Het motto van de dag “Brand Yourself” moedigt onze toekomstige professionals aan om op zoek te gaan naar hun eigen unieke kwaliteiten, die aan te scherpen en slim in de verf te zetten. Zo worden individuele competenties omgezet in verkoopargumenten die straks toekomstige klanten of werkgevers zullen kunnen overtuigen.

Syntra West bespaart kosten noch moeite om de personal branding of promotie van eigen kennen en kunnen bij het voltijdse cursistenpubliek te stimuleren. De competentie- - of beter ondernemersprofielen die de klantverwachtingen van pakweg een boomverzorger of gespecialiseerd voetverzorger samenvatten, liggen aan de basis van de opleiding. Cursisten worden getriggerd om eigen competenties voortdurend te meten – bv. voor en na de stageperiodes – en zichzelf uit te dagen concrete verbeteracties te noteren in het digitale competentiedossier op het communicatieplatform.

Speelt de docent hierin een rol? Ook docenten in de voltijdse dagopleiding gaan via de Comet meten hoe ver cursisten al staan, en geven persoonlijk advies in het digitale competentiedossier. Advies dat goud waard is! Het is maar dankzij feedback van professionals zoals de docent, of de stagementor, dat cursisten hun actuele marktwaarde echt kunnen aftoetsen.

Tijdens de evenementen in Kortrijk en Brugge werden alle cursisten ondergedompeld in deze filosofie en leerden ze in praktische workshops meer over presentatievaardigheden, het belang van een eerste indruk of het opstellen van een catchy cv. Team battles, flitspaalwedstrijden, een stevig stuk pizza en dito comedy special maakten de dag compleet.

U leest het, vele initiatieven die aandacht vragen voor competentiegericht opleiden. Of opgeleid worden. Voor persoonlijke vaardigheden, voor zin voor techniek én ondernemerschap. Initiatieven die ons ondernemershart sneller doen slaan. Syntra West werkt alvast de komende maanden aan nog meer ondersteuning voor de cursisten, de docenten en de medewerkers – zodat onze cursisten straks gewapend met (zelf)kennis en een correcte attitude de arbeidsmarkt tegemoet treden, en wij weer een stapje dichter komen bij onze missie – meer en betere ondernemers op de arbeidsmarkt van morgen!


0 reacties geplaatst

Plaats een nieuwe reactie

Onze partners

ISO 9001:2008

Met de steun van

© Copyright 2019 door Syntra West vzw| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België